Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Szabályzat

<<Vissza a főoldalra

1.)Csalás
Minden fajta hack és egyéb, csalásnak számító program, illetve a csalás bármilyen nemű formája, tilos a céh tagoknak, ennek megszegése azonnali - végleges - kirúgást von maga után a céhből!

2.)Rend
Kövesd a fölötted álló személy utasításait az ütközetekben!

3.)Kommunikáció
Team Speak 3/Céh chat használatakor, amennyiben kiskorú is jelen van a szobában a káromkodást mellőzd, ellenkező esetben, először figyelmeztetést vagy 50 ezüst pénzbírságot szabhat ki, többszöri előfordulás esetén a játékost kirúgja a céhből az erre illetékes személy, határozott vagy határozattlan ideig, illetve véglegesen!

4.)Aktivitás
Határozott ideig kirúgást von maga után, ha céh tagként - előre be nem jelentve távollétét - egy hónapnál hosszabb ideig nem mutatja aktivitásnak semmilyen formáját.

5.)Korhatár
A céhbe 12. életévét betöltött személy csatlakozhat. Mivel ezt nem tudjuk ellenőrizni, ezért a mindenkori céh vezető hoz döntést az új tag végleges felvételéről a céhbe. Ennek függvényében a korhatár inkább "irányelv" mint szigorú szabály.

6.)Koldulás
A koldulás minden nemű formája tilos. Azt az újoncot aki többszöri alkalommal koldul, a céhből határozott vagy határozattlan ideig kirúgja az erre illetékes személy.